Julbrev 2020

10 december, 2020 av Martin Green

Hej alla Tynneredare!

Det känns så tråkigt att vi inte kan träffas just nu och inte ha vår vanliga verksamhet igång.

Vi får hoppas på bättre tider och att vi snart kan komma igång igen nästa år. Tid för terminsstart meddelas när det är dags.
Men vi ställer inte in vi ställer om! Har ni sett våra digitala utmaningar?

Titta på: https://www.facebook.com/tynneredsscout

Det har handlat om knopar, världsförbättring och bygga kojor. Alla som delat kommer att få ett speciellt märke!

Håll även utkik på lucia då kommer en speciell julhälsning att läggas ut!

Julklappsinsamling

Vi behöver fortsätta att hjälpa till i vår stadsdel. Det finns familjer i Tynnered och Frölunda som inte har råd med kläder, mat och julklappar under julen. Varje år samlar vi in julklappar tillsammans med Göteborgs rugby och Svenska kyrkan i Tynnered. Vill ni vara med och stötta oss?
Vi tar emot julklappar till barn (0-18 år oinslagna) och i år även kläder. Vet ni inte vad ni ska köpa så swisha gärna till Magnus: 0703014306
(märk det med Julgåva) så handlar vi julklappar.

Det går bra att lämna i scouthuset på söndag 13/12 kl 16-18.

Sommarläger 2021

Vi hoppas att vi kan åka på läger i sommar. Om allt går som vi hoppas och planerar kommer vi att genomföra två olika läger:
Tricamp i Holland (för scouter födda 2009 eller tidigare) och ett kårläger för alla andra.
Information om Tricamp, där preliminär anmälan skall in 18 Januari. Skickas med till aktuella scouter.

Med detta vill vi tacka alla scouter för allt roligt vi upplevt tillsammans! Och tack alla föräldrar som stöttar vår verksamhet.

God jul och gott nytt år
Önskar
Ledare i Tynnereds Scoutkår