Avdelningen Nyckelpigan

Spårare 8-9 år

I Scouterna kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen.

I Scouterna kan du hitta på nästan vad som helst, från att leka nya lekar och bygga kojor i skogen som man kan sova i, till att pyssla och laga mat.

Möten: Tisdagar kl.18.30-20.00

I scouterna lär du dig något nytt nästan varje dag. Vi gör alltid roliga saker som ibland kan vara väldigt bra att kunna, som att tälja med kniv eller lägga bandage på någon som gjort sig illa. Men till skillnad från hur man gör i skolan läser vi inga böcker om knivar och bandage, vi lär oss genom att göra, genom att prova oss fram på riktigt istället. Medan vi gör det samarbetar vi alltid i små patruller där alla är med och bestämmer. Det är smart, för tillsammans kan man alltid hjälpas åt att hitta på ännu roligare saker.

När man är scout gör man alltid sitt bästa, men det gör inget om någonting råkar bli fel. Därför brukar vi tänka lite på hur allting har gått till så att vi kan utvecklas till nästa gång.

Ledare på avdelningen Nyckelpigan

Håkan Lenhagen

Spårarledare Måsen

Jenny Larsson

Sekreterare och ansvarig Spårarledare
Mobil: 0737758509